Tips voor in het eerste leerjaar!

De inleidingstekst op de website zegt genoeg.

Het is een zin dat iedereen al gehoord heeft. Maar voor de ene persoon betekent het meer, dan voor een andere persoon. Voor leerkrachten die in het eerste leerjaar lesgeven is dit een zinnetje dat ze elk jaar herhalen.

Maar hoe begin je eigenlijk in een eerste leerjaar les te geven?

De kinderen van het eerste leerjaar zijn niet zomaar leerlingen. Het is een zeer speciale leeftijd. Deze kinderen zijn groot aan het worden, maar toch ook nog klein. Ze weten al veel, maar hebben toch nog een hele boel te leren.

In de kleuterklas hebben deze kinderen nog heel veel mogen spelen. De omschakeling naar op banken stilzitten is voor hen een hele aanpassing. Ook voor de leerkracht is het een hele aanpassing om aan deze kleine schatjes les te geven.

Daarom heb ik deze site gemaakt. Hierop kan je terugvinden hoe je met deze spruitjes moet omgaan. Aan de hand van deze tips, tussendoortjes en didactische spelletjes zal het eerste leerjaar een leuk en aangenaam jaar worden om deze kinderen zo een onvergetelijke voorbereiding op de toekomst te geven!

Geef een antwoord

Warning: Undefined array key "rerror" in /customers/2/1/4/klastools.be/httpd.www/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 291
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.